Media

Eén van de leukste aspecten aan bezig zijn met MeesterMetMissie.nl zijn de inspirerende interviews, symposia en andere events waarbij ik mijn passie voor onderwijstransformatie, zelftransformatie en wereldverbetering LIVE mag delen. Hieronder vind je enkele van de leuke aangelegenheden die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt!

Symposium van Vocus | Over curriculumvernieuwing & mijn nieuwe curriculum “De 7 Menselijke Vermogens” | 21 maart 2022

Wat een toffe ervaring was het om te mogen spreken op het symposium van Vocus aan de Universiteit van Utrecht. Op het symposium heb ik onder andere verteld hoe ik een allesomvattend en overzichtelijk curriculum heb ontwikkeld – “De 7 Menselijke Vermogens” – dat ik tot op de dag van vandaag gebruik om m’n leerlingen te inspireren én mezelf te blijven ontwikkelen tot “Autodidactische Levensexpert”.

Lees hier meer over mijn ervaring tijdens het symposium: Symposium over Curriculumvernieuwing

Interview met Tom Korporaal | Over het belang van een collectieve innerlijke transformatie & de toekomst van de samenleving | 3 februari 2022

Met Tom van Studenten in Verzet had ik een inspirerend gesprek over het belang van een collectieve innerlijke transformatie en de toekomst van de samenleving. Wat ik tof vond aan dit gesprek is dat we het niet alleen specifiek hebben gehad over onderwijs, maar ook over allerlei uitdagingen waar we mee te maken hebben in de maatschappij en in ons persoonlijke leven.

Dit is de link naar de video: Nico Miedema (Meester met Missie) in gesprek over het doel van onderwijs | Studenten in Gesprek

Interview met Lemar Poels | Over MeesterMetMissie.nl & mijn diepe passie voor onderwijstransformatie | 24 januari 2021

Wat een heerlijk gesprek heb ik gehad met Lemar Poels over mijn passie voor onderwijstransformatie en MeesterMetMissie.nl. Mijn passie voor onderwijstransformatie zit heel diep, omdat ik er 100% van overtuigd ben dat een landelijke (en het liefst wereldwijde) transformatie van onderwijs één van de meest effectieve stappen is naar een betere wereld. En het was een super toffe ervaring om m’n passie voor onderwijs te mogen delen in dit interview met Lemar en die passie ter plekke te voelen opstomen terwijl ik erover zit te vertellen.

Dit is de link naar de video: Passie-Interview Nico Miedema – YouTube