Steun Meester Met Missie

Met een donatie steun jij de missie en draag jij bij aan de impact van MeesterMetMissie.nl op het succesvol transformeren van onderwijs

Sinds 2010 zet ik me keihard in voor het succesvol transformeren van onderwijssysteem. Dit heeft geresulteerd in de website MeesterMetMissie.nl waarmee ik in 2020 online ben gegaan.

Het doel van MeesterMetMissie.nl is het gehele onderwijssysteem succesvol transformeren, zodat onderwijs effectief bijdraagt aan een bewuste samenleving vol Autodidactische Levensexperts. Het draait niet om winst, maar om verandering. Ik wil goed onderwijs toegankelijk maken voor iedereen en ben gefocust op maar één ding: samen met zoveel mogelijk docenten, schoolleiders, ouders en andere onderwijshelden het onderwijssysteem een succesvolle transformatie geven.

Echter is werken aan je passie zonder er geld aan te verdienen niet vruchtbaar en kan het nogal stressvol zijn. Bovendien is geld nu eenmaal van belang om te kunnen investeren en de missie impactvoller te maken. Om MeesterMetMissie.nl toegankelijk te houden voor iedereen én mij tegelijkertijd volop te kunnen inzetten voor MeesterMetMissie.nl, kwam ik op het idee om mensen de mogelijkheid te geven te doneren.

Dus vind jij het tof en belangrijk wat ik doe? En wil jij dat MeesterMetMissie.nl kan blijven doorgaan en ik onderwijs kan blijven transformeren? Steun dan MeesterMetMissie.nl met een (periodieke) donatie.

Ontzettend bedankt! Met jouw donatie steun jij de missie en draag jij bij aan de impact van MeesterMetMissie.nl op het succesvol transformeren van onderwijs.

Passievolle groet, Nico