Download mijn gratis e-book Meester Met Missie in de Praktijk. Met 7 bijzondere verhalen van mij als leerkracht, zoals een onzekere leerling die opstond als de held van de les en een eenvoudige les over geluk die een enorme impact had op een groep!

In dit e-book vind je een verzameling van mijn beste lessen en verhalen als schoolmeester!

Hey, ik ben Nico Miedema, een Meester Met Missie,

In 2010 dacht ik als schoolmeester in spe dat ik mijn droombaan had gevonden. Ik kon niet wachten leerlingen enthousiast te maken voor alle cruciale onderwerpen die ik als schoolmeester dacht te mogen onderwijzen.

Echter ontdekte ik al gauw dat de realiteit in het onderwijs alles behalve rooskleurig is…

In het onderwijs wordt voornamelijk lesgegeven in een BEPERKT aantal vakgebieden aan de hand van STANDAARD lesmethodes met SAAIE lessen die iedere dag op elkaar lijken. Meer en meer drong het tot me door dat onderwijs leerlingen niet stimuleert in wijsheid, onafhankelijkheid, kritisch denken en creativiteit, maar dat onderwijs leerlingen juist op alle mogelijke manieren tegenhoudt om zich optimaal te ontwikkelen.

Het werd mijn missie onderwijs de TRANSFORMATIE te geven waar het naar snakt. Niet alleen door erover te vertellen, maar ook door als schoolmeester bij te dragen aan de verandering IN DE PRAKTIJK.

In MEESTER MET MISSIE IN DE PRAKTIJK deel ik mijn beste lessen en verhalen als schoolmeester. Met hoogtepunten zoals een onzekere leerling die opstaat als de held van de les en een simpele les over geluk die opeens een waanzinnige impact blijkt te hebben op een klas.

De belangrijkste les: Jij kunt dit ook!

In dit e-book vind je een verzameling van mijn beste lessen en verhalen als schoolmeester!