Hier vind je inspiratie voor onderwijspioniers, leraren en autodidactische levensexperts. Bekijk mijn posters vol inzichten, verhalen van mij als leerkracht en meer inspiratie om de onderwijsmissie samen te vervullen!

ONDERWIJSINSPIRATIE (voor onderwijspioniers)

Voor onderwijspioniers deel ik 9 inspirerende posters die je inzicht geven in hoe we onderwijs daadwerkelijk een grootschalige transformatie geven. Gebruik de posters bijvoorbeeld bij het starten van een nieuwe school of om je bestaande school een metamorfose te geven!


LESINSPIRATIE (voor leraren)

Voor leraren deel ik 7 posters met toffe lessen en bijzondere verhalen van mij als leerkracht, zoals een les over emoties, geluk en The Hero’s Journey. Gebruik de lesideeën om kinderen (of volwassenen) te inspireren!


De 7 Menselijke Vermogens (curriculum voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en alles daarbuiten en daarna)

Een gigantische stap bij het realiseren van een bewuste samenleving vol Autodidactische Levensexperts is het implementeren van een volwaardig curriculum in het onderwijs. De 7 Menselijke Vermogens is een holistisch en toegankelijk curriculum waarmee kinderen én volwassenen zich kunnen ontwikkelen tot een ware Autodidactische Levensexpert.


Steun Meester Met Missie

Met een donatie draag jij bij aan de impact van Meester Met Missie op het succesvol transformeren van onderwijs:

Ja, ik wil graag iets doneren

Ontzettend bedankt!

Passievolle groet, Nico