Een nieuwe school starten? Of je bestaande school een succesvolle transformatie geven? Gebruik Het Meester Met Missie Schoolplan ter inspiratie!

Uiteindelijk draait MeesterMetMissie.nl maar om één ding: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken en helpen om samen onderwijs (en daarmee de samenleving) een succesvolle transformatie te geven.

Wat ik ontzettend tof vind om te ervaren, is dat er sinds ik online ben met MeesterMetMissie.nl veel berichten zijn binnengekomen van mensen die de adviezen op m’n website toepassen. Zo hebben verscheidene mensen mij benaderd met het bericht dat zij een nieuwe school gaan starten en MeesterMetMissie.nl gebruiken om het schoolplan van hun school vorm te geven.

Super! Daar doe ik het voor!

En deze berichten hebben mij op een idee gebracht: zelf een schoolplan schrijven.

Niet omdat ik binnenkort een school ga starten, maar om schoolstarters inspiratie te geven voor hun eigen schoolplan en de inhoud van hun onderwijs. Ook wil ik schoolteams van bestaande scholen met mijn schoolplan inspiratie geven om hun huidige onderwijsvorm succesvol te transformeren.

Beste onderwijsheld, bij deze presenteer ik u:

Het Meester Met Missie Schoolplan

Start je nieuwe school of transformeer je bestaande school met het schoolplan van Meester Met Missie!

In Het Meester Met Missie Schoolplan beschrijf ik onderwijs zoals ik het idealiter zie. Alle onderwerpen komen aan bod: Visie, didactiek, curriculum, leeromgeving, toetsing, personeelsbeleid, management, enzovoort.

Of je nu een nieuwe school gaat starten of je bestaande school wilt verbeteren, ik hoop dat je veel inspiratie haalt uit Het Meester Met Missie Schoolplan.

Veel plezier!

Passievolle groet, Nico