Spreker

Op zoek naar een inspirerende lezing of een inspiratiebijeenkomst over onderwijstransformatie?

De leukste en meest effectieve manier om bezig te zijn met onderwijstransformatie is door te verbinden en elkaar LIVE te inspireren! Met heel veel enthousiasme geef ik inspiratie over alles omtrent onderwijstransformatie in lezingen en interviews. Ook zie ik je graag bij een informatiebijeenkomsten van MeesterMetMissie.nl

Boek Nico Miedema als spreker bij een LEZING of INTERVIEW

Interesse? Mail naar nico@meestermetmissie.nl

Tijdens een LEZING of een INTERVIEW vertel ik met veel enthousiasme over alles wat nodig is voor een succesvolle onderwijstransformatie. Denk aan een sterke onderwijsvisie ontwikkelen, inspirerende lessen ontwerpen (inclusief allerlei voorbeelden en verhalen uit de praktijk), curriculumvernieuwing (inclusief het curriculum dat ik zelf heb ontworpen, dat ik gebruik om m’n leerlingen te inspireren en mezelf te blijven ontwikkelen tot een Autodidactische Levensexpert), een inspirerende leeromgeving ontwikkelen, de kunst van autodidactiek, hoe je een Autodidactische Levensexpert wordt, de skills van een Legendarische Docent, en nog veel meer inspiratie!


Kom langs bij een INSPIRATIEBIJEENKOMST van MeesterMetMissie.nl

Interesse? Mail naar nico@meestermetmissie.nl

Tijdens een INSPIRATIEBIJEENKOMST van MeesterMetMissie.nl in Amsterdam krijg je heel veel inspiratie over onderwijstransformatie. Als leraren, schoolleiders, pabostudenten, coaches, ouders en andere onderwijsgeïnteresseerden gaan we samen aan de slag met alles wat nodig is om het onderwijs te transformeren. Denk aan een sterke onderwijsvisie ontwikkelen, inspirerende lessen ontwerpen, werken met een holistisch curriculum, onszelf blijven ontwikkelen tot Autodidactische Levensexpert, thuisonderwijs bieden, en nog veel meer. De bijeenkomst wordt aangepast op de behoeften van de aanwezigen. Ik kijk ernaar uit je daar te zien!


Populaire onderwerpen

voor bij een lezing, interview of bijeenkomst

  • Een overzicht van de onderwijstransformatie
  • Inspirerende lessen ontwerpen
  • Een succesvol curriculum ontwerpen en integreren in het onderwijs
  • Een sterke onderwijsvisie ontwikkelen
  • Een inspirerende leeromgeving ontwerpen
  • Jezelf transformeren tot Autodidactische Levensexpert
  • De kunst van Autodidactiek
  • De skills en legendarische docent