Steun Meester Met Missie

Met een donatie steun jij de missie en draag jij direct bij aan de impact van MeesterMetMissie.nl op het succesvol transformeren van onderwijs!

Sinds 2010 zet ik me keihard in voor het succesvol transformeren van onderwijssysteem. Dit heeft geresulteerd in de website MeesterMetMissie.nl waarmee ik in 2020 online ben gegaan.

Het doel van MeesterMetMissie.nl is het gehele onderwijssysteem succesvol transformeren, zodat het effectief bijdraagt aan een bewuste samenleving vol Autodidactische Levensexperts.

Bij MeesterMetMissie.nl draait het niet om winst, maar om verandering. Ik wil goed onderwijs toegankelijk maken voor iedereen en ben gefocust op maar één ding: samen met zoveel mogelijk docenten, schoolleiders, ouders en andere onderwijsbetrokkenen het onderwijssysteem een grootschalige transformatie geven.

Echter is werken aan je passie zonder er geld aan te verdienen niet vruchtbaar. Ook kan het nogal stressvol zijn. Bovendien is geld van belang om te kunnen investeren en de missie impactvoller te maken.

Om MeesterMetMissie.nl toegankelijk te houden voor iedereen én mij tegelijkertijd volop te kunnen inzetten voor MeesterMetMissie.nl, heb ik de volgende oplossing:

Steun Meester Met Missie met een (periodieke) donatie van een bedrag naar keuze.

Vind jij het tof en belangrijk wat ik doe? En wil jij dat Meester Met Missie kan blijven doorgaan en onderwijs kan blijven transformeren? Steun dan MeesterMetMissie.nl met een (periodieke) donatie.

Passievolle groet, Nico

Je kunt je donatie overmaken op rekeningnummer NL49ABNA0448462397 t.n.v. Nico Miedema

Ontzettend bedankt! Met jouw donatie steun jij de missie en draag je direct bij aan de impact van MeesterMetMissie.nl op het succesvol transformeren van onderwijs.