Behoor jij tot de helden die het onderwijssysteem transformeren?

Word de legendarische docent, schoolleider, pabostudent, onderwijsvernieuwer of schoolstarter die het onderwijs nu zó hard nodig heeft door hoogstpersoonlijk de verandering te zijn die we willen zien in het onderwijs.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kennismaking. We maken kennis en stellen vast wat je persoonlijke doelen zijn en wat nodig is deze te behalen.

Stap 2: Begeleiding. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Dit kan van alles zijn: indrukwekkende lessen ontwerpen voor je leerlingen, een schoolplan schrijven voor je nieuwe school, enzovoort.

Stap 3: Optimalisatie. We zorgen ervoor dat jij de resultaten krijgt die je graag wilt en een waanzinnige impact maakt als onderwijsheld in de onderwijswereld.

Of je nu leerkracht bent en indrukwekkende lessen wilt leren ontwerpen die leerlingen nooit zullen vergeten, of een coach wilt worden die schoolteams traint om het onderwijs op hun school te transformeren. Bij de coaching van Meester Met Missie word jij de onderwijsheld die het onderwijs nodig heeft!

Voorbeelden van skills die je leert tijdens de coaching:

  • Inspirerende lessen ontwerpen en geven (zodat je leerlingen onvergetelijke leerervaringen kunt bezorgen)
  • Een succesvolle onderwijsvisie ontwikkelen (zodat je precies weet hoe we onderwijs optimaliseren)
  • Een holistisch en toegankelijk curriculum integreren (zodat je leerlingen én jezelf kunt helpen in het worden van een Autodidactische Levensexpert)
  • Een “zelfvoorzienende” leeromgeving ontwerpen (zodat leerlingen de middelen hebben om zich in hoge mate zelfstandig te ontwikkelen)
  • Succesvolle transitie van gestandaardiseerde tests naar inspirerende toetsing (zodat leerlingen hun progressie, kwaliteiten en passies daadwerkelijk transparant maken voor zichzelf, de mensen om hen heen én toekomstige werkgevers of klanten)
  • Coaching Tools om andere docenten en schoolleiders te begeleiden bij het transformeren van onderwijs.
  • Een indrukwekkend schoolplan schrijven om je eigen school te kunnen starten.

Neem contact op voor meer informatie: nico@meestermetmissie.nl